Home » Foto album
Komende optredens

Laatste foto's
Picknick 2020
#1
03 Augustus 2020
Foto album
Picknick 2020
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Helaas ging onze laatste repetitie niet door, maar we hadden een geweldig alternatief: picknick in het Beatrixpark! Kleedje of stoeltje mee, welkomst drankje, gezellig kijken wat iedereen zat te eten en een heerlijk toetje! En dat alles in een stralende zon!
Natuurlijk zijn we een zangkoor, dus we hebben ook nog gezellig een paar liedjes gezongen!
Dagje uit 2019
#2#3#4#5#6
Bekijk alle foto's - Het was weer tijd voor ons jaarlijks uitstapje! Tot het tijdstip van vertrek was het spannend waar we heen gingen!
Het werd de Maeslantkering in Hoek van Holland.
Het is een dag geworden met heel veel informatie, heel veel bijpraten, lekker eten! Kortom: onze saamhorigheid is weer helemaal up-to-date!
Workshop Braziliaanse Percussie
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Vandaag een hele gezellige workshop gehad onder leiding van Niels Fleurke van "Dununba". Heel veel plezier gehad en ook veel geleerd!
Vaandel maken
#1#2#3#4#7
Bekijk alle foto's - Het vaandel is nu helemaal klaar! Binnenkort gaat het op de foto en komt dan ook in het Stedelijk Museum in Schiedam te hangen! We zijn echt super-trots!
Jubileum Robert
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Onze dirigent Robert Verheul is al 12,5 jaar onze dirigent! En natuurlijk moest dat gevierd worden!
We hebben Robert verrast met een feestlied, cadeaubon, tas vol cadeautjes en als klap op de vuurpijl: een lekkere taart van Eveline!
De voorpret was al heel leuk, maar het verbaasde gezicht van Robert was nog veel leuker!
Dagje uit
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Om bij te komen van ons concert, zijn we een dagje met de fluisterboot in Spijkenisse gaan varen! Geweldig weer, dus
al bij voorbaat heel geslaagd.
's Avonds lekker gegeten in Schiedam.
Uitstapje!
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Naast het zingen is het ook heel leuk om samen op stap te gaan. Dit keer naar de Porceleyne Fles in Delft. Na een ontvangst met koffie met heerlijk appelgebak kregen we een rondleiding, die erg interessant was. Daarna een overheerlijke lunch en de gelegenheid om in de winkel rond te neuzen. Er was gelukkig ook nog veel tijd om bij te praten en te lachen!
Jaarconcert Golven van Muziek
#1#2#3#4#5
Bekijk alle foto's - Ons jaarconcert met als titel Golven van Muziek, is al weer afgelopen!
In dit album kunt u de foto's bekijken van zowel The Green Forest Selection en Orpheus apart, als van ons gezamenlijke optreden!
Veel plezier!
© 2023 thegreenforestselection.nl